Fără ea

 Te-ai săturat şi ai decis să pleci asigurându-te că ai închis uşa în spatele tău, lăsând-o pe ea singură şi îndurerată.
 Dar ai să regreți când o să o  vezi fericită, când va sta în acelaşi bar cu tine, însă nu la masa ta. Şi va râde, va glumi, o să îi auzi doar vocea ei la un moment dat, vei uita de cei din jurul tău. Sufletul o să ți se înmoaie şi ți-ai scoate până şi tu inima şi ai băga-o în nitrogen, poate așa n-o să se mai gândească la ea.
 Şi îți va fi dor, un dor al dracului de nebun, de voi doi fericiți, de nopți nedormite, de promisiuni făcute, de gătit împreună, de îmbrățișări şi de săruturi.
 Acum ea i le va oferi lui, pentru că tu n-ai ştiut să o ții lângă tine. Ai ales o altă EA care nu te-a făcut fericit, ai ales să pleci din cauza unor certuri minore.

       Ai pierdut, iar acum regreți.

 Ea ştii că nu are regrete, dar îi pare rău de cum te simți când îi vezi, chit că ceea ce simți tu acum, ea a simțit de zece ori mai intens când te-a văzut cu ea. Ea nu regretă, poți avea orice fată.
 O să regreți când n-o s-o mai ai, când îți vei da seama ce ai lăsat în spatele tău şi te vei întoarce sperând să fie acolo și să te aștepte. Dar vei fi uimit când vei găsi o cameră doar cu promisiunile tale, cu toate certurile, fără mirosul de cafea şi mai rău... fără ea. 

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine