Ce să nu îi spui niciodată unei femei


 Cine nu și-a dat seama până acum cât de dificile sunt femeile, înseamnă că a trăit doar între bărbați. Femeile par atât de simple pe dinafară, aplică un machiaj superb, fără imperfecțiuni și un zâmbet care te face să zâmbești și tu, la rândul tău. 
 Dar habar n-ai cât de bine își poate mascao femeie interiorul, sufletul, inima. Să nu te aștepți niciodată ca o femeie să te primească în inima sa, la fel cum te-ar primi în casa sa, când îi apari la ușă cu bagaje. Nu ai idee cât bătălii s-au dat în universul din ea, cine e ea cu adevărat. Dar te asigur, o femeie rănită e de zece ori mai dură decât una fericită. Poate părea slăbită, dar poate la fel de ușor să-ți decupeze visele și să-ți lipească coșmaruri ca petiece. 
 Nu enerva și nu răni niciodată o femeie, pentru că vei avea de suferit, înzecit. Vorbele taie în carne vie.

 Uite ce să nu-i spui niciodată unei femei:
1. Nu o compara niciodată cu o alta. Orice femeie e diferită în felul său, poate are unele momente când se aseamănă cu fosta, cu colega de serviciu sau doamna din piață, dar doar tu poți să observi asta. Fiecare om, în general are un caracter, o înfățișare, un stil și un nume diferit. Iar noi, femeile, detestăm să fim comparate cu altele. 

2.Cred că cea mai mare chestie prin care poți jigni o femeie este să-i spui că a îmbătrânit, că probabil s-a îngrășat și trebuie să mai meargă pe la sala de forță. Nu! Dacă ea se va simți tânără la 60 de ani, o s-o vezi cât de fericită poate fi, pentru că sincer, de la 30 în colo deja apar grijile, etc. Dacă ea se va simți grasă, va face ceva să slăbească. Dar dacă ea se simte bine în corpul ei, n-ai decât să încerci și să eșuezi.

3. Nu o te ruga de o femeie dacă observi că ea te refuză sau caută motive. Lasă-te păgubaș și treci mai departe.

4. Nu invita o femeie în oraș cu fraza ” Vrei să ieșim?” sau ” Am două bilete la film, dacă nu ai planuri, poți veni cu mine.”, mai ales dacă nu te aștepți la un refuz. Înlocuiește frazele cu ” Hai să bem o cafea, cândva.” și te asigur că nu vei fi refuzat.

5. Niciodată să n-o întrebi de fostul, niciodată. Nu deschide o rană veche doar pentru a o lăsa deschisă și la vedere, poate fi punctul în care relația voastră se va termina. 

6. N-o minți, își va da seama din instinct și se va distanța ușor, ușor de tine, lăsându-te să te întrebi ce a dus la răceala dintre voi doi. 

7. ”Nu te mai iubesc.” Dacă ai iubit o femeie și ai ajuns în punctul în care fie te-ai săturat, fie te-ai atașat de altcineva, nu încerca să scapi de ea rănind-o. Tot tu vei suferi. 

 E ciudat cum te fac femeile să suferi tot tu, nu? Te-ai întrebat vreodată dacă Karma e femeie?

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine