Cum "cucereşti" o femeie în câțiva paşi simpli

Vezi tu, femeile nu se lasă uşor, trebuie să stai ceva timp lângă ele, să le dai voie să te cunoască. Ele vor să îți știe fiecare stare, cum se manifestă şi din ce cauză apare. Dacă o femeie ți-a atras atenția şi ai face orice să o ai, citește următorii paşi simpli. 

Comunicarea, vorbește cu ea, caută subiecte comune, observă detaliile din cuvintele sale, din ochii ei, fi sincer când vorbești cu ea. Femeile adoră să fie abordate de un bărbat, nu aștepta să îți scrie sau să îți vorbească ea prima. Iar dacă s-a întâmplat, fie ești un om norocos, fie doar are nevoie de ceva de la tine, îți spun sigur, ai grijă. 

Complimentele, spune-i cât e de frumoasă în ochii tăi, femeile au momente când au nevoie să audă asta din vorbele tale, spune-i ce simți pentru ea, spune-i cât de mult îți pasă de ea. Orice femeie primește complimente de la un bărbat, dacă şi ea îți întoarce complimentele, înseamnă că simțiți la fel şi se bucură că faci parte din viața ei. 

Relaxare, spune-i glume, fă-o să râdă până nu o să mai poată rosti un cuvânt fără să nu înceapă să râdă din nou, du-o cât de sus poți pe scara către fericire. Femeile au nevoie de un bărbat care le face fericite, de fapt, ele chiar caută asta într-un bărbat, în mod constant. Dacă poți să-i oferi fericirea, nu te va lăsa niciodată să pleci din viața ei, iar probabil că tu nici n-ai vrea asta. 
Femeile se bazează foarte mult pe reciprocitate, ce îi oferi, aia primești.

Atențiile, cine nu adoră cadourile? Oricât de mici ar fi ele, contează mult. O ciocolată, un buchet de flori, o cafea. Nu trebuie să te duci la nu ştiu ce cercei cu pietre prețioase. Intenția valorează mult mai mult decât prețul cadoului în sine. Ea probabil că nici nu se va aștepta la asta, surprinde-o des şi plăcut! Nu te duce niciodată să te întâlnești cu o femeie, cu mâna goală, e urât. Ea va rămâne cu o impresie cât de cât ok, dar nu va fi de ajuns.

Fi gentleman, cel puțin pentru început, când o inviți în oraş, ține-i scaunul sau uşa. Nu intra tu primul în încăpere, las-o pe ea. Deși nu se observă, un bărbat care are bunele maniere e mai bine văzut de orice femeie. Iar femeia de lângă tine este una norocoasă. 

Ajut-o, fi-i mereu aproape, când are probleme sau pur şi simplu prea multe pe cap încât s-a pierdut pe ea însăși, ajut-o să le descâlcească şi să se regăsească. Nu o lăsa singură în tot haosul din mintea și din sufletul ei. Fi acolo, mereu, pentru ea. Pentru că atunci când tu nu ești la pământ, e din cauza ei, că nu te lasă să cazi. 

Afecțiune, într-o relație e pe primul loc. Un sărut pe frunte, pe buze, pe inimă, contează. Ia-o în brațe ca şi cum nu ai văzut-o de zile bune, chiar dacă vă treziți în acelaşi pat, sub acelaşi acoperiş. Pentru ea contează mult chestia asta. Prin afecțiune îi dovedești cât de mult îți pasă, cât de mult o iubești.

Femeile sunt complicate, dificile, dar nu uita, merită efortul. Pentru că fără ele, portofelul tău e plin, dar inima e goală. Cei câțiva paşi te vor ajuta să înțelegi o femeie şi s-o ai. Dacă ea nu îți va răspunde după ce i-ai îndeplinit pe toți, nu e femeia ta.

Povesteşte-mi cum ți-a mers sau dacă ai nevoie de sfatul meu, lasă-mi un email la inablackmind@gmail.com .






liebe

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine