Ea

  Adevărul e că mi-a luat ceva să-mi repun sentimentele pe coală apoi să le transcriu pe blog, de fiecare dată mi-e teamă de ce aş putea schimba la oameni prin ceea ce scriu. Dar, la ea nu aş schimba nimic.
  Ea e frumoasă machiată, dar demachiată ai spune că tot ce își ascundea după fondul de ten aplicat fugitiv, era frumusețea sa. Nu m-ai crede dacă ți-aş descrie-o. Trebuie s-o vezi. Trebuie s-o simți. Ea face parte din viața ta, din tine. Te cunoaște cel mai bine, se uită pe sub ochelari la tine când nu eşti atentă, îți spulberă inima când îți spune cât de mult se bucură că te-a întâlnit. E acolo mereu pentru tine şi oricâte certuri ați avea, ea nu renunță la tine, ea te iubeşte cu tot corpul, toată inima şi tot sufletul. Nu, nu e perfectă, am înțeles acum ceva vreme că perfecțiunea nu există, poți s-o cauți cât vrei. Perfecțiunea e doar o închipuire a oamenilor ce o caută de mult timp şi când cred că au dat de ea, îi găsesc defecte. 
  Revenind la ea, ea nu te judecă cum o face societatea, ea nu te învață de rău nici atunci când crezi că nu te înțelege şi nu ştie prin ce treci, de fapt, ea ştie, şi ea a fost la acel apogeu. A fost cu tine tot timpul, a fost prezentă la fericirea ta dar ați împărțit şi acelaşi întuneric în hăul în care ai căzut singură.  
  A încercat să te scoată, s-a străduit atât de mult să-ți deschidă ochii pentru a putea vedea lumina, dar nu. Nimic. Nu a reușit. A dat greş. Aşa că s-a aşezat lângă tine şi cu ultima fărâmă de putere ți-a spus "Fie murim aici, fie te ridici şi plecăm.". Ajunsă la sfârșitul puterilor, cu un ultim regret în gând, acela că nu te poate ajuta ți-a şoptit la urece "Nu te teme." şi încet, încet ți-a forțat sufletul să se deschidă, la fel şi ochii. Cert e că şi slăbită de puteri, nu a renunțat. Poate te întrebi cine e, poate încă nu ți-ai dat seama. 
  Ea e fix în fața ta, probabil că în momentul acesta vorbeşti cu ea, nu ezita să-i mulțumești că există în viața ta. Spune-i c-o iubeşti şi n-o lăsa să plece niciodată. Persoane ca ea găseşti rar.
                                                                                                                                       SLiebe

Comments

Popular posts from this blog

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine

Singuri, dar împreună