Posesivitate

  
Obișnuiam să pun piciorul în prag într-o relaţie. Impuneam anumite restricții "Nu faci aia, nu te duci acolo, nu vorbești cu X." doar din cauza faptului că nu voiam să devină rece acea persoană sau să mă părăsească pentru altcineva, dar e total greșit.
  Învață că persoanele nu sunt obiecte pe care le deții sau pe care le poţi controla tu însăţi, au propria gândire şi mai mult de asta, au propriile sentimente, principii şi tentaţii.
  Nu îi poţi impune persoanei de lângă tine să nu iasă în oraș cu prietenii sau să nu vorbească cu o anumită persoană doar pentru că tu o consideri o influenţă rea sau mai mult, o ameninţare asupra ta. Persoana de lângă tine are propriile sale gânduri și principii, poate alege dacă rămâne în viaţa ta sau nu.
  Unele persoane pleacă din viaţa ta cu motivul posesivității, nu le place în cușca pe care tu le-ai creat-o și în care i-ai închis crezând că vor rămâne acolo o viaţă întreagă.
  Era un citat "Lasă fluturele să zboare, iar dacă se va întoarce înapoi e al tău, dacă nu, a ales alt drum." , la fel și cu persoana iubită, las-o liberă, iar dacă se va întoarce înseamnă că îi place să fie lângă tine, dacă nu, nu eşti o companie prea bună și probabil ar trebui să-ți schimbi puţin mentalitatea, nu instig la a te critica, îţi ofer un sfat, am fost în locul tău.
 

Comments

Popular posts from this blog

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine

Singuri, dar împreună