Te-ai înșelat înșelând-o pe femeia ta

  Când ai înşelat femeia de lângă tine, cea care îţi încălzea picioarele reci în zilele ploioase, te-ai înşelat pe tine însuţi.
  Puteai spune că te-ai plictisit, că vrei să încerci ceva nou, scuze şi opţiuni erau multe. A înşela nu e o scuză, e o alegere. Atunci când ai ales să faci asta nu te-ai gândit la consecinţe, probabil erai prea entuziasmat să încerci o nouă femeie.
  Aş putea spune că e ridicol să crezi că având o amantă care te-ar putea lăsa cu fundul în baltă oricând, vei merge pe ideea că acasă te aşteaptă aceeaşi femeie, la fel de drăgăstoasă şi iubitoare.
  Femeile "de acasă" se mint pe ele însuşi că nu e adevărat, că nu ai avea cum să le însele bărbatul, asta până când tu îi vei da din ce în ce mai multe indicii că nu se înşeală în privinţa ta. Răceala ta o va pune pe gânduri, scuzele de genul "Nu am timp" sau "Nu pot vorbi acum" vor contribui şi ele şi le va da de gândit. Dacă femeia ta te simte că o minţi ai dat de dracu' efectiv. Trebuie să recunoşti pentru că degaba negi tu dacă e prea posibil ca ea să ştie deja adevărul. Te vei minuna când îţi va arunca dovezile pe masă și își va face bagajul. Femeile suferă înzecit decât un bărbat, dar sunt cele mai puternice. Şi uite aşa o vei pierde pe mama copiilor tăi şi femeia ce îţi putea îmblânzi demonii din minte și din inimă.
  Vei fi lăsat cu fundul în baltă de femeia ta dar şi de amantă.

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine