Definiția singurătății | De ce sunt singură | Pretențiile mele

  Treaba asta cu iubirea te cam tâmpește, te duce pe cele mai înalte culmi şi te coboară până în cele mai adânci prăpastii. Ai momente de gelozie, de neliniște, oscilezi între fericire și dezamăgire. Ești un om posesiv, nu-ți place să împarți omul de lângă tine, vrei să fii alături de el 24/24 dar să fii lăsat singur când ai toanele tale. 
  Sunt relaţii de scurtă durată și relaţii de lungă durată, majoritatea se sfârşesc şi te lasă cu un gust amar. Sunt relaţii în care pui suflet și relaţii "pansament".
  Într-un fel, oricum ai da-o, treaba e că o să rămâi singur. Iar singurătatea poate fi cea mai urâtă perioadă din viaţa unui om pentru că uneori duce la depresie și la desconsiderare personală.
  Singurătatea poate fi crudă dar poate fi și zen, îţi poţi găsi liniștea în tine, poți medita.
De ce sunt singură? Pentru că m-am săturat să mai caut eu acea persoană care va sta doar ceva timp și va pleca la fel de grăbită ca celelalte.
Singurătatea pentru mine a constat în șervețele ude, bipolaritate şi sensibilitate.
Bipolaritatea înseamnă că treceam de la o stare la alta, de exemplu acum râdeam la gluma ta dar în câteva secunde plângeam că nu mi-a plăcut.
Sensibilitatea și şerveţelele ude apar când eşti trist şi când ai starea aia de inutilitate, de desconsiderare personală, și devenind sensibil te poate răni orice cuvânt sau orice faptă, chiar și tu, tu eşti cel mai mare dușman al tău.  Plânsul e o cale de eliberare.
Pretenţiile mele la un băiat sunt înalte, la fel de înalte ca ale sale. N-aș putea sta lângă un băiat care nu are nici măcar o singură idee despre ce am putea face în acea zi, dar în acea viaţă.
Sunt pretenţioasă şi la aspect (hai să nu ne mai minţim, toţi suntem pretenţioşi acolo) nu vreau un om perfect, l-aș iubi pentru ceea ce exprimă, pentru ceea ce este şi ce mă face să simt când sunt cu el.
Vreau un om care să nu aibă aceeaşi rutină în fiecare zi, vreau adrenalină, vreau bungee-jumping, sporturi extreme, ceva ce nu faci în fiecare zi, nu vreau să mă plictisesc de omul de lângă mine sau de viaţa sa.
Nu vreau un om fiţos, un om pentru care banii și mașinile înseamnă tot, barurile și prietenii sunt pe locul doi, iar femeia de lângă ei e luată doar pentru frumuseţe.
Sinceritatea, iubirea, respectul și armonia trebuie să fie prezente mereu în relaţie, cam în asta ar consta o relaţie bună.
Nu sta lângă un om care e rece sau orgolios cu tine, un om care nu-ți permite să-i intrii sub piele și să-i devii slăbiciune. Un om ca acesta se teme de a fi dominat și vrea doar să domine.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine