De ce nu abordează femeile primele

  Aud des "O femeie care se respectă nu va da niciodată prima mesaj.", o replică destul de contagioasă în ziua de astăzi.
  Femeile care se lasă greu abordate şi care te ţin în seen, dacă vorbim de reţelele de socializare, sunt mai close-minded decât un cartof din piaţă. Evident, femeile se cred mereu mai presus decât bărbaţii, deoarece au impresia că totul se învârte în jurul lor.
  Cred că dacă nu se lasă abordate uşor de un bărbat, nu de un băiețel, acel bărbat va încerca la nesfârşit să le deschidă sufletul. Un bărbat va încerca să tragă de tine să te descopere până ce se va plictisi sau se va enerva şi îşi va spune "La dracu'! M-am săturat." și va pleca.
  Dacă te regăseşti în ce am scris mai sus, draga mea, înseamnă că eşti close-minded sau nu gândeşti liber şi stai închisă într-o capsulă a ignoranței.
   Ca să fii o femeie open-minded trebuie să vezi lucrurile din altă perspectivă, din alt unghi, unul de 180° dacă e nevoie. Fi sociabilă, nu lăsa să să se descopere tot de la prima conversaţie dar nici nu te închide în tine sperând că el va încerca la nesfârşit. Abordează şi tu la rândul tău, cunoaşte persoane, află poveşti noi, acum femeile şi bărbaţii sunt egali în drepturi cât şi în relaţii. 

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine