Când o femeie iubește

  Când o femeie iubeşte va da dracu' tot ce îi va sta în cale şi-i va spune "Nu te merită." sau "Nu e bun pentru tine.", nu-i va păsa decât de el şi de ei doi.
  Pentru ea nu va conta vârsta, înălţimea, culoarea sau că e rârâit sau sâsâit, "te iubesc" va suna la fel, din inimă.
  Va căuta motive să te certe doar ca să te împace, te va iubi mai mult după o ceartă. Şi ştii de ce? Pentru că ai două variante, ori te cerţi cu ea şi adormiţi în acelaşi pat, ori o laşi să se certe cu pereţii şi pleci. Atunci când rămâi şi îi suporţi toanele ea îşi dă seamă că tu chiar nu poți renunţa la ea, nici pentru câteva ore sau minute, dar pentru o viaţă.
   Va învăţa să calce şi să gătească pentru tine dacă nu ştia asta dinainte. Va învăţa să fie şi casnică și 'fată de oraș'.
  Vezi tu, atunci când o femeie iubeşte se schimbă radical, mai ales dacă eşti printre singurii pe care îi iubește.
  Când o femeie iubeşte e fericită dar poate să și sufere. Iar tu, ca bărbat, când vei fi iubit de o femeie vei fi cel mai fericit dintre toţi cei care sunt pe pământul ăsta. Nu-ţi va mai trebui nimic înafară de zile petrecute cu ea, asta dacă şi tu o iubeşti.
  Ea te va iubi chiar şi atunci când eşti cu moralul la pământ şi totul în jurul tău se prăbuşeşte. Ea va fi acolo şi îţi va lumina mintea, îţi va face curat în gânduri şi-ţi va fi alături mereu, pentru că te iubeşte.
  Femeile renunţă dese ori la ceva pentru ce iubesc, pentru ele, sacrificiile cât și faptele sunt cele mai importante, pe lângă iubire.
  Să nu-i promiţi lucruri altă dată când ea le cere în momentul acesta. Să nu o minţi, să nu o înşeli. Să ai încredere în ea și nu în ultimul rând, s-o iubeşti. Parcă ar fi: "Cele câteva porunci ale unei relaţii.".

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine