Fi sigură, se va întoarce

      Poate că ai dubii în privinţa iubirii lui, poate că încă ai nedumerirea aia de ''Ce motive i-am dat să plece?'' sau ''De ce m-a părăsit fix acum?''. 
      Bărbaţii şi băieţii se plictisesc atunci când monotonia sau din contră, certurile şi geloziile apar foarte des. Noi, femeile şi fetele suntem posesive, îl vrem doar pentru noi. 
      Deşi gelozia noastră mai depăşeşte limita uneori, vrem doar să arătăm că ne pasă şi că-l iubim, dar, bărbaţii nu sunt ca noi, ei nu pun prea mult preţ pe sentimente(mai sunt mici excepţii). Iar atunci când se plictisesc sau se satură, pleacă. 
      Noi suferim, ei râd. Noi ne consumăm, ei se distrează. Dar va veni şi rândul lor să se consume chiar dacă nu aşa mult cum o facem noi, tot o vor face. 
      Chiar dacă despărţirea a fost una urâtă, chiar dacă tot timpul când aţi fost despărţiţi s-a purtat cu tine ca şi cu ultimul om pe care ar vrea să-l vadă în faţa ochilor săi, chiar dacă în tot timpul ăsta şi-a bătut joc, a fost indiferent, chiar dacă s-a jurat că nu se va mai întoarce la pieptul tău, o va face. 
       Poate nu acum, poate că acum îi e bine în compania altor fete. Dar, pe cine păcălim noi? Un bărbat se va întoarce mereu la femeia aia nebună, cu toane proaste şi care îi va ţine predici jumătate de noapte, pentru că atunci când te ataşezi de o persoană şi trăieşti ceva timp lângă ea, îţi va lipsi. 
       Iar lipsa aia n-o va completa nici o fată pe care o ai acum la mână, fata aia e doar o ''cale de scăpare'' , un paracetamol la o răceală de iarnă. 
      Fete poate avea orice bărbat, se va juca cu ele şi tot la tine v-a ajunge, pentru că doar cu tine a simţit, doar cu tine a fost el, doar tu i-ai lăsat urmă în suflet. 
      Şi poate că suferă dar nu vrea să arate asta, probabil că se minte singur că nu are nevoie de tine acum, dar aşteaptă ceva timp, o să vezi că o să devină din ce în ce mai trist când se uită la tine. O să te caute în fiecare fată ce-i va trece prin mâini însă nu te va găsi în niciuna, pentru că tu eşti tu, tu laşi urmă pe acolo pe unde treci şi nimeni n-o poate şterge. 
      Se va întoarce la tine pentru că n-a găsit ceva mai bun şi s-a înşelat când a plecat după altele, chiar dacă pe tine te-a minţit că vrea doar o pauză să se gândească şi să-şi pună gândurile în ordine.
      Te va căuta, stai liniştită, nu mai dispera, mereu se va întoarce, însă e alegerea ta dacă îl vei mai primi sau nu.  

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine