Să nu aştepţi după nimeni , niciodată !

Ca să aştepţi după cineva îţi trebuie multe motive iar atunci când acea persoană pe care o crezi perfectă pentru tine îţi promite
''marea-cu-sarea'', aşteptarea devine o rutină, şi crede-mă, o să începi să-i crezi toate minciunile, ba că are nevoie de o pauză şi vrea să fie singur, ba că vrea ceva timp de gândire să-şi pună gândurile în ordine, aceleaşi scuze şi motive banale..
După ceva timp o să regrete că a plecat şi o să-ţi arunce scuza că pauza a luat sfârşit, e gata pentru o relaţie serioasă, e gata să iubească, acum are timp pentru tine.
O să fie perfect o săptămână, două, maxim o lună. Apoi o să devină la fel cum era înainte şi degeaba îi spui pentru că o să-ţi promită că se schimbă şi o să fie totul ca înainte, perfect. 
Apoi iar o să se joace cu sufletul tău, o să ajungă să jongleze cu el şi să-l trântească de pământ atât de tare încât vei simţi că întreaga ta lume se va destrăma însă pentru el asta nu înseamnă nimic. De ce? Pentru că tu nu însemni nimic pentru el, eşti doar un trofeu prăfuit care ştie că-l aşteaptă mereu acolo, în vitrină de fiecare dată când se întoarce .
Vrea să-l ierţi, că nu mai face, aceleaşi scuze fără rost.. dar tu o să-l ierţi pentru că-l iubeşti şi nu vrei să-l pierzi, iar rutina e rutină şi iar o ia de la capăt până când vei pune punct, până când n-o să mai poţi să suferi, când o să explodezi, când o să-ţi dai seama că ai pierdut destul sânge şi destul timp .
Aşa că fata mea, tu nu-l mai crede, ştiu că-l iubeşti, şi eu o fac însă mai bine suferi acum decât să suferi mai târziu. 

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine