Să fim femei deştepte , cu atitudine şi caracter


            Să fim femei deştepte , cu atitudine şi caracter , pentru că doar aşa putem cuceri întreaga lume.
Să avem demnitatea şi tupeul de a spune un '' Nu. '' hotărât în locul unui ''Mai vedem.'' sau ''Nu ştiu.'' . Refuză bărbaţii care nu ştiu ce vor sau care sunt complexati de formele corpului tău ci nu de sufletul tău nemuritor şi de mintea ta creativă. Evită bărbaţii care vor să te vadă cu make-up ''all day , all night'' şi care se bagă cu capul sub plapumă după ce ieşi demachiată din baie.
               

            Să fim femei deştepte şi să nu ne băgăm în certuri sau dispute cu femei proaste sau cu un nivel de gândire mai prost . De ce? Pentru că o să te enervezi de ce prostii o să spună, şi-ţi zic asta din experienţă, nu te pune cu o femeie proastă . Şi nu bârfi niciodată cu o persoană necunoscută sau care nu-ţi inspiră încredere pentru că habar n-ai cum se poate întoarce şi te poate încolţi. Mergi pe drumul tău , nu o lua pe scurtăturile făcute de alţi oameni pentru că poţi ocoli mult mai mult până la destinaţie. 
           
            Să fim femei cu caracter , să nu ne mulţumim cu jumătăţi de măsură , jumătăţi de bărbaţi sau jumătăţi de suflet , să luăm tot ce ne cuvine , să luptăm pentru ce este al nostru ! Şi încă ceva , dacă tot vorbim de jumătăţi.. Dragă femeie , tu te-ai născut întreagă , n-ai nevoie de nimeni care să te completeze , însă , ai nevoie de cineva care să-ţi fie aproape şi să îţi înţeleagă nebunia.

 
            Să fim femei cu atitudine şi să nu ne dăm ceea ce nu suntem doar de dragul de a primi apreciere şi atenţie sau pentru a face impresie celor necunoscuţi. SĂ FIM NOI în primul rând , să nu ne ascundem privirea . Să le arătăm celor care nu ne vor binele că putem câştiga un război cu doar un zâmbet şi că putem îngheţa întreaga lume doar cu o singură privire.

          Cât despre oamenii care ne-au pierdut sau nu ne-au înţeles , vă salutăm, putem trăi fericite şi fără voi .

           Să fim fete deştepte , doamne cu caracter şi femei cu atitudine pentru noi, nu pentru societatea în care trăim.

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine