Bârfe

Probabil că și tu ți-ai auzit numele pronunțat după ce ai trecut pe lângă un grup de persoane care nu te plăceau sau care nici măcar nu te cunoșteau. Știi și tu cum se aude bârfa și cum circulă de la unu la altu prin oraș : ''Că vai, să vezi ce a făcut aia ! Să vezi cum s-a îmbrăcat! Cum s-a vopsit! Ai auzit și tu de ..? '' și e jenant sau enervant când bârfa ajunge la tine și mai ales când bârfa e despre tine ! Cum reacționezi ?

Femeile sunt bârfite ori de bărbații care nu le pot avea ori de femeile care nu pot fi ca ele.

''- Fată , ai văzut ce corp are aia ?
-Doamne , cât a stat nemâncată?  '' Dragele mele , poate că 'aia' a muncit luni în șir pentru corpul acela , nu a slăbit pentru că a stat nemâncată, vezi, e o diferență . În loc să o bârfești pe X pentru corpul ei ai putea să faci ceva pentru corpul tău.

'' Dacă e frumoasă e curvă. '' Greșit! Greșit! GREȘIT! Nu frumusețea te face femeie ușoară ci caracterul, dacă vorbește frumos cu toată lumea sau se înțelege bine cu băieții înseamnă că e politicoasă și știe cum să se comporte într-o societate . Ce înseamnă să fii o femeie ușoară? Înseamnă să mergi pe centură și să te vinzi pe bani . Înseamnă să te vinzi pentru niște like-uri , să impresionezi un bărbat cu formele , nu cu mintea, asta înseamnă să fii o femeie ușoară.

''Cum poate să fie singură la vârsta asta ? Imposibil!'' Orice e posibil , dragele / dragii mei ! Dacă femeia pe care ți-o dorești e singură însă nu te bagă în seamă nu înseamnă că ascunde ceva , înseamnă că nu are nevoie de un bărbat ca tine . Sau, draga mea , dacă acea femeie e singură e pentru că și-a impus anumite criterii și încă n-a găsit un bărbat care să se ridice la nivelul ei.

În general, bârfele sunt scoase la suprafață exact de acele persoane care nu te cunosc , pentru că așa-s oamenii din ziua de azi : bârfesc fără să-ți știe povestea sau măcar prin ce ai trecut .

Bârfa este vorbă mică din minţi mici.

Comments

Popular posts from this blog

Singuri, dar împreună

Ai rămas

Renunță la cei ce au renunțat la tine